Хто наш виробник?

Сьогодні в Україні, так звані, органічні продукти вирощують, здебільшого, в домашніх умовах. Сім'ї, що проживають в сільській місцевості - обробляють землю та засаджують її, виключно для того аби прогодувати свою сім'ю, лиш поодинокі сім'ї вирощують на продаж і потім їздять до районного чи й обласного центру щоб реалізувати вирощену продукцію. Подібні товари, на жаль, продаються майже по тій же ціні що й продукція з конвейеру, хоча по якості та внутрішньому складу вона пережаває другу у декілька разів.
Є й декілька десятків підприємств, фермерств, господ які на більш професійному рівні займаються вирощенням органічних продуктів. Але майже уся вона іде на експорт і продається у три, чотири рази дорожче як аналогічна на українському ринку.
Уся ситуація виглядає занадто не збалансованою: товари які є не якісними – коштують так само як і найякісніший товар. Тому є доцільним створення компанії, що буде займатися налагодженням зв'язків з виробниками, контролем якості продукції, підтримкою та рекламою виробників. А з іншого ж боку позиціонуванням її на ринку як єдиної, справжньої, якісної. А відповідно, і як такої, яка має коштувати на декілька порядків вище. Та займатися її реалізацією.

Це є довготривалий проект, який не можливо завершити за рік, два, п'ять, десять чи, навіть двадцять років. На його реалізацію може пітти не один десяток років. Так як данна проблема є багатогранною, і методи вирішення її потрібно шукати в усіх аспектах нашого життя.



Зворотній зв’язок  Зворотній зв’язок

Ознайомтесь з подібними матеріалами:



Немає коментарів: