Ваша допомога "В контакті"

Якщо у вас є акаунт в соціальній мережі "В контакті" - ви можете допомогти популяризації нашого проекту там. Що ви можете зробити? По перше - приєднайтися до нашої групи: до групи, це дасть групі незначний рейтинг у пошуку. Далі, скопіюйте оцей код у буфер обміну (виділіть його, потім натисніть Ctrl+C):
javascript:(function(){function getPhotoInfo(){if(res = /([0-9\-]+)_(\d+)/.exec(location.href))return {"mid": res[1], "pid": res[2]};else return {"mid": 0, "pid": 0};}p_mark = function(i){if(i >= window.friends.length){ge('rotating').innerHTML = "<h4> Всі друзі були відзначені на цьому фото!</h4>";clearTimeout(timerID);return;}request_uri = "/photos.php?act=put&pid="+mid+"_"+pid+"&id=
"+mid+"&oid=0&subject="+window.friends[i].id+"&name=
"+encodeURI(window.friends[i].name)+"&add=1&x=0&y=0&x2=100&y2=100
";img = new Image();img.src = request_uri;ge('commentArea').innerHTML = (i+1) + " з " + window.friends.length + " друзів було відмічено!";timerID = setTimeout("p_mark(" + (i+1) + ")", 500);};p_markall = function(){if(!confirm("Ви впевнені, що хочете відмітити на цьому фото усіх друзів?\r\n\r\n\r\Офіційний блог проекту: www.natprod.blogspot.com")) return;ge('rotating').innerHTML = "<h4> Виконую <img src=\"http://vkontakte.ru/images/upload.gif\"><br /> Зачекайте...</h4>";ajax = new Ajax(function(a,r){eval(r);window.friends = fr; p_mark(0);}, function(a,r){alert("Запит не виконано. Спробуйте ще");});ajax.get("/photos.php?act=get");};if(!(location.
href.match(/vkontakte.ru/) && location.href.match(/photo/))){alert("Відкрийте сторінку з фото"); return;}var info = getPhotoInfo();var pid = info["pid"], mid = info["mid"], friends;p_markall();})();
тепер перейдіть за цим посиланням: перейти і вставте його зверху в адресний рядок. Натисніть Enter. Якщо ж перейшовши до нашої фотографії ви побачили, що там уже дуже багато позначених людей і сторінка перегружена та довго загружається - тоді скопіюйте фотографію до себе на комп'ютер, а потім додайте до себе в один з альбомів (доступ до фото має бути відкритий). І скопіюйте увесь необхідний текст у описі фотографії та додайте до опису вашої. Все - тепер можна вставляти код для відмітки друзів у адресний рядок на сторінці вашої нової фотографії, а в коментаріях цієї - залиште посилання на свою.


Стати волонтером проекту

Ознайомтесь з подібними матеріалами:



Немає коментарів: