Допоможіть проекту


Скільки потрібно коштів на реалізацію?

Для того аби повністю запустити проект у життя - потрібно близько 200 000 Є, велика це чи не мала сумма - сказати важко. Бо хтось і за все життя таку сумму не заробить, а в когось це дохід за рік, пів року чи місяць.

Де взяти таку сумму, щоб втілити мрію в життя? Звичайно - сам проект буде приносити гроші і буде на своє утримування заробляти, але що ж робити зараз, коли проект лише починається і не приносить доходу, а витрати вже потрібні і чималі?

Для того, аби проект почав працювати і приносити дохід - потрібно виконати хоча б перший етап, а це створення соціальної мережі. На її створення необхідно біля 30 000 Є. Це вже набагато менше, але все-одно таких грошей, звичайно, немає.

Як вийти з цієї ситуації? Було вирішено створити дану сторінку, для того, аби залучити Вас, шановні українці. Бо лише з вашої допомоги цей проект зможе існувати. Тому якщо ви вже потрапили сюди - то прошу приєднуватися!

•Розмістіть на всіх доступних вам ресурсах інформацію про нас. Якщо ви журналіст, або маєте вихід на журналістів - опублікуйте статтю про проект.

•Якщо ви маєте виходи в різні грандові організації - то звяжіться з нами, ми подамо заявку на участь.

•Якщо ви маєте виходи на українців за кордоном, або володієте англійською і можете розмістити інформацію про наш проект на англомовних сайтах з метою отримання фінансування від наших співвітчизників за кордоном - звертайтеся до нас.

•Якщо ви меценат і хочете підтримати проект - натисніть на кнопочку внизу або ж звертайтеся через зворотній звязок.


• Якщо ви маєте інвестиції – можете проінвестувати проект на взаємовигідних умовах.

• Якщо ви політик, чи інший активний громадський діяч і вас зацікавила данна тема – ви можете стати одним із партнерів компанії та співпрацювати з нею на взаємовигідних умовах.

• Якщо вам сподобалася тема і ви хочете допомогти проекту – ставайте партнером і допомагайте усім чим можете.

• Якщо ви веб-майстер або маєте певний ресурс на якому вам зручно розмістити про нас інформацію – то можете допомогти цим. І повідомте про це нас – ми поставимо зворотнє посилання на ваш ресурс.

• Якщо ви хочете підтримати проект і перевести певну кількість коштів для його успішної реалізації – внизу є кнопка. Ми розмістимо список усіх, хто виявив бажання допомогти фінансово.

• Якщо ви являєтесь виробником товарів, які відповідають загальній концепції проекту – то можете розмістити свою рекламу в нас. Які послуги ви можете отримати? Розмістити свій баннер на сторінці «кращі підприємства України». Одне рекламне місце під банер на цій сторінці має розмір 120х60 рх. Вартість розміщення одного банера на строк два роки 1000Є. Час починає відраховуватися від фактичного запуску проекту (орієнтовно квітень, травень 2010 року). До того ж часу баннер буде розміщено на цьому блозі на відведеній під це сторінці. Додатково ви можете оплатити рекламу у самій соціальній мережі, коли людина буде шукати необхідний товар – система їй буде видавати перелік товарів, що пропонуються різними реалізаторами. Сортувати можна буде за ціною, регіоном, типом товару. Ми вам пропонуємо оплатити за послугу, яка буде виводити ваш товар у самий верх списку не залежно від того типу сортування, який вказав користувач. Дане таргетування буде відбуватися по ключових словах які ви надасте. Такі товари будуть виділені кольором та біля них стоятиме напис: «Ми рекомендуємо». Вартість розміщення такої реклами: 500 Є на ті ж два роки. Вона іде як додаток до баннера і купується лише в комплекті з його розміщенням. Окремо не надається. Час починає відраховуватися від фактичного запуску проекту (орієнтовно квітень, травень 2010 року).

• Якщо ви хочете просто допомогти проекту – щоб він дійсно став сильним, отримав велике поширення та допоміг вирішити проблеми, які існують в Україні з фінансовим становищем, то можете зробити це любим з доступних вам способів. Хоча б написати про нас у себе на блозі, сторінці, стіні, розповісти друзям та поставити нашу кнопочку. Пишіть нам – де ви розмістили інформацію, ми, в свою чергу, поставимо посилання на ваш ресурс. Чим більше людей про нас дізнається – тим більша допомога може бути надана.


Зворотній зв’язок  Зворотній зв’язок


Стати волонтером проекту
_______________________________________
Наша кнопочка: 

   

Natural food - лише їжа!



Ваша допомога:
Оплатити

Ознайомтесь з подібними матеріалами:



Немає коментарів: