Потреба натуральних продуктів

Ринок органічних продуктів - це особливий вид ринку, куди привозять виключно натуральні продукти, нічим не модифіковані або ж синтетично оброблені. Тільки екологічно чисті продукти завозять на такі ринки. Подібні ринки найбільш розвинені в Сполучених Штатах Америки. Це й не дивно, адже саме ця країна стоїть на першому місці за кількістю синтетичної їжі і напівфабрикатів. Тому там 60-65% усього населення країни має проблему з ожирінням, а це пов'язано із способом харчування.


Адже штучна, не справжня, чи оброблена їжа не забезпечує натуральний обмін в організмі, відповідно, порушуються всі процеси, і людина автоматично починає набирати вагу, або відбуваються інші небажані процеси. Зважаючи на це, уряд США почав відкривати так звані глобальні супермаркети, в яких продаються тільки органічні продукти харчування. Саме на подібних ринках люди затарюються продуктами для власного будинку, бізнесу або ж для продажу. Досить популярним явищем стали ресторани, страви яких виготовлені з органічних продуктів. Все більше людей вважають за краще, харчуватися виключно в таких ресторанах. Вони також закуповуються саме в таких супермаркетах.

Як бачимо, потреба у натуральних продуктах харчування зростає з кожним днем. І судячи по тенденціям які панують у сьогоднішньому суспільстві - ця потреба буде з кожним днем лише збільшуватися. В багатьох розвинутих країнах немає навіть можливості виростити натуральну сільськогосподарську продукцію. Причиною цього є відсутність необхідних природніх ресурсів, таких як: кількість та якість орних земель. В результаті чого такі країни вимушені вдаватися до застосування штучних добрив, які вже не можуть забезпечувати повну натуральність вихідної продукції...

Отже, Україна є однією з найкращих територій для вирощення екологічно чистої сільськогосподарської продукції, і гідних конкурентів у цьому напрямку, практично, немає.


Зворотній зв’язок  Зворотній зв’язок

Ознайомтесь з подібними матеріалами:



Немає коментарів: